martes, 18 de abril de 2017

12+1 OPENBLOC ELS BOUS DE LA SALLE - INFORMACIÓ CATALÀ



4, 5 I 6 DE MAIG: 12 + 1 OPEN BLOC ELS BOUS DE LA SALLE

La 12+1 edició de l’Open Bloc dels Bous de la Salle ja està a punt de celebrar-se de nou. Una festa organitzada amb amor d’escaladors per escaladors fet que es respira en el seu ambient FANÀTIC i familiar.

TRES dies “non stop” dijous i divendres de 10 del matí a 10 de la nit i dissabte de 9’00 a 20’00 per resoldre els 25 problemes de bloc equipats pels personatges de còmic que aquest any han vingut a ajudar-nos. T’esperem per gaudir de l’ambient i l’escalada al màxim!

Aquest esdeveniment és possible gràcies al patrocini de: Vèrtic, Edelrid, Vaude, Campo Base i  ClimbSkin.

També amb el suport dels nostres amics de:, Didak’s Climbing Holds, Charko, Adidas Eyewear, Ocun, Rock Empire, GPR Presas, Gargola, Clif Bar, Gorros Bou, 8a.nu, Climb Around, Entre-prises, Saito, Fanatik Beer, Lapis, BleauStone i Aix Holds.

Si no disposes de peus de gat tindràs ben a la vora el nostre Test Center de Edelrid  on us els deixaran gratuïtament perquè els pugueu provar i tothom en pugui gaudir!


INSCRIPCIONS 12 + 1 OPEN BLOC ELS BOUS DE LA SALLE

La inscripció es farà el mateix dia de la competició a la carpa d’Organització, situada al vestíbul del Rocòdrom dels Bous de la Salle.

La inscripció a l’Open és vàlida per un dia de competició i en el preu s’inclou una samarreta. Val 10 € pels socis de La SalleSport & Fitness i del Grup Excursionista La Salle i 12 + 1€ la resta de participants.

Entre tots els participants hi haurà un sorteig del material aportat pels col·laboradors.

COM ARRIBAR



                                  
                                   Per més informació podeu contactar amb el Director de la competició:
Jaume Oliveras
Responsable Àrea Escalada La SalleSport&Fitness